Dahua, betaalbare IP camera's

De nieuwe Dahua EZ-IP product range is een betaalbare serie IP video surveillance producten die opvallen door eenvoud en bedieningsgemak. EZ-IP is bij uitstek geschikt voor kleine en middelgrote applicaties voor zowel de prive als klein zakelijke markt. De nieuwe EZ-IP range bestaat uit IP camera’s en Netwerk Video Recorders (NVR’s) die real time monitoring, playback en alarmmeldingen ondersteunen.

Alle camera’s uit de EZ-IP reeks zijn voorzien van Power over Ethernet (PoE), waardoor ze snel en eenvoudig, zonder aparte voedingskabel, aan de EZ-IP PoE NVR’s gekoppeld kunnen worden. De EZ-IP camera’s hebben een resolutie van  3MP en zijn voorzien van H.264+ encoding technologie. Verder zijn de camera’s IP67 stof- en waterdicht en zijn dus geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.

De EZ-IP camera’s leveren superieure IR-prestaties dankzij de Microcrystalline IR LED's met speciale warmte afvoertechnologie. In vergelijking met traditionele leds leveren SMD IR-leds een dubbele helderheid en betere uniforme verlichting

Download hier de catalogus

Laat u vrijblijvend informeren !

bel 0573 711 105 of mail naar info@rcr.nl