Elektronische beveiliging

Elektronische Beveiliging
Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle soorten elektronische beveiliging, zo installeren wij niet alleen inbraaksignaleringssystemen en camerasystemen maar ook bijvoorbeeld toegangscontrolesystemen, brandmeldinstallaties etc. Kortom, voor alles omtrent uw veiligheid kunt u bij ons terecht.

Toegangscontrole
Met een toegangscontrolesysteem kan de toegang tot een gebouw worden beheerd. De manier van toegang verlenen kan op vele manieren. Zo zijn er systemen met codetableaus, paslezers of vingeprintlezers maar ook intercomsystemen behoren tot de categorie toegangscontrole. Van 1 deur tot 100 deuren, van standalone tot volledig web-based systemen, bij ons kunt u terecht voor al uw toegangsbeheer van de bekende merken zoals Vanderbilt en Paxton !

Brandmeldinstallaties
Met een brandmeldsysteem redt u levens en versterkt u het gevoel van veiligheid voor de gebruikers. Voorwaarde is wel dat het systeem betrouwbaar en volledig ingericht is voor het specifieke gebouw en de gebruikskenmerken. Wij leveren een breed scala aan hoogwaardige en innovatieve systemen voor branddetectie. Voor zowel kleine als grote projecten, van een enkele detector tot complete netwerken. Ons leveringspakket bestaat onder meer uit conventionele brandmeldsystemen. Wij leveren ook ontruimingsalarminstallaties