Camerasystemen

Scherp in beeld en prijs

Moderne camerasystemen maken gebruik van geavanceerde AI-technologie om potentiële bedreigingen te detecteren en te voorkomen. Met realtime analyse en meldingen kunt u met een gerust hart uw woning achterlaten

Onze camerasystemen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan uw unieke beveiligingsbehoeften. We bieden persoonlijke begeleiding en advies bij het kiezen van het juiste camerasysteem voor uw situatie

 

  • Geavanceerde technologieën : wij leveren enkel moderne op AI gebaseerde camerasystemen inclusief volledige installatie.
  • Op maat gemaakt : natuurlijk kunnen  we u van dienst zijn om uw bestaande systeem uit te breiden of te vervangen
  • Kosten besparen :  wilt u kosten besparen door zelf de benodigde bekabeling te leggen ? Dit kan natuurlijk altijd geen probleem 
  • Kleur camera : Onze camera's zijn in zwart of wit leverbaar om een zo mooi mogelijke geheel met uw woning te vormen

 


Alarmsystemen

Bescherm uw Huis met onze geavanceerde Inbraakbeveiliging

We begrijpen dat uw huis waardevolle bezittingen herbergt, en daarom bieden we geavanceerde alarmsystemen die uw eigendommen beschermen tegen ongewenste indringers.

Waarom een Alarmsysteem?

Een alarmsysteem is een essentiële component van een effectieve inbraakbeveiliging. Het detecteert ongeautoriseerde toegang tot uw pand en waarschuwt u en de juiste autoriteiten onmiddellijk, waardoor potentiële indringers worden afgeschrikt en uw eigendommen worden beschermd.

Onze alarmsystemen :

  • Geavanceerde Technologie: We bieden alarmsystemen die gebruik maken van de nieuwste technologische ontwikkelingen, waaronder bewegingsdetectie, glasbreukdetectie, brandbeveiliging  en beveiligde (draadloze) verbindingen voor maximale betrouwbaarheid.
  • Op Maat Gemaakt: Onze alarmsystemen worden op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften en situatie, of het nu gaat om een klein appartement, een groot huis of een commercieel pand.
  • 24/7 Monitoring: We bieden (optionele) 24/7 meldkamer diensten, zodat uw pand constant wordt bewaakt, zelfs wanneer u er niet bent. Bij een alarm worden onmiddellijk de juiste acties ondernomen om de veiligheid te waarborgen.

 

Met Ajax inbraakdetectie altijd een passende beveiligingsoplossing

 


Intercom systeem

Met ons geavanceerde intercom systeem kunt u niet alleen communiceren met bezoekers, maar ook de toegang tot uw huis of bedrijf nauwkeurig controleren, waardoor u een extra laag van beveiliging toevoegt.

Voordelen van een Akuvox Intercom Systeem

 

  • Verbeterde Veiligheid: Door de mogelijkheid om te communiceren met bezoekers voordat u de deur opent, verhoogt u de veiligheid van uw huis of bedrijf. Dit is vooral handig voor het identificeren van onbekende bezoekers of het vermijden van potentieel gevaarlijke situaties.
  • Gemak en Comfort: Met een intercom systeem kunt u vanuit uw huis of kantoor communiceren met bezoekers zonder de deur te openen, wat zorgt voor meer gemak en comfort, vooral in slechte weersomstandigheden of 's avonds laat.
  • Variatie in Opties: We bieden een scala aan intercom systemen, waaronder bedrade en draadloze modellen, audio- en video-intercoms, en systemen met extra functies zoals opname en toegangscontrole.

 

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over hoe ons intercom systeem u kan helpen bij het verbeteren van de veiligheid en toegangscontrole van uw huis of bedrijf.