Inbraakbeveiliging Er zijn geen producten

RCR Security is gespecialiseerd in hoogwaardige beveiligingsproducten .

Wij kunnen voor u een compleet veiligheidspakket op maat samenstellen, met een alarmsysteem dat op uw woning of bedrijf aangepast is.

Waarom een alarmsysteem?

Een alarmsysteem vergroot uw gevoel van veiligheid. Een alarmsysteem waarschuwt niet alleen bij inbraakpogingen, maar het werkt natuurlijk ook preventief. Het schrikt inbrekers af en ze proberen het dan liever ergens anders. Een ander voordeel is dat een alarm ook kan waarschuwen in het geval van een beginnende brand. Daarbij kan een alarmsysteem ook een eis zijn van uw verzekeraar.

Soorten alarmsystemen

U kunt kiezen uit diverse alarmsystemen: draadloos, bekabeld of een hybride alarmsysteem. Daarin heeft u ook de mogelijkheid om te gaan voor een basis of uitgebreid alarmsysteem. Een basis systeem is inclusief bedieningspaneel, sirene en een paar bewegingsdetectoren. In een uitgebreid pakket zit veel meer. Meestal met een afstandsbediening, raammagneten en een aansluiting op de alarmcentrale. Verder kunt u ook kiezen voor een rook- of koolmonoxidemelder als extra veiligheidsmaatregel.

Alarmsystemen worden door ons alleen inclusief installatie aangeboden aangezien elke situatie verschillend is.