Camerabewaking

Wanneer u van plan bent uw bedrijf extra te beveiligen is camerabewaking een logische beslissing. Door de vele soorten omgevingen en toepassingen is het lastig het juiste camerasysteem te kiezen. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren bij het ontwerpen van een doelgericht en kwalitatief goed video-observatiesysteem.

Innovatieve Technologieën:

Wij leveren enkel systemen met geavanceerde functies en mogelijkheden zoals hoge resolutie beeldkwaliteit en slimme video-analyse

Onze oplossingen:

 • Ervaring en Expertise: Met jarenlange ervaring in de beveiliging hebben we de kennis en expertise om uw bedrijf effectief te voorzien van slimme bewakingscamera's
 • Klantgerichte Benadering: We werken nauw met u samen om een oplossing te vinden die past bij uw behoeften, budget en bedrijfsactiviteiten.
 • Betrouwbaarheid en Service: We staan garant voor betrouwbare producten van hoge kwaliteit en bieden uitstekende service, van installatie tot onderhoud en ondersteuning.

Inbraakdetectie

Beveilig uw bedrijf tegen ongewenste indringers

We begrijpen dat de veiligheid van uw bedrijf van het grootste belang is, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor binnen en buiten die uw eigendommen beschermen.

Waarom Inbraakbeveiliging?

Bedrijven zijn vaak het doelwit van inbraken en diefstallen, met potentieel ernstige gevolgen zoals verlies van eigendommen, gevoelige informatie of zelfs verstoring van de bedrijfsvoering. inbraakbeveiliging biedt een effectieve manier om deze risico's te minimaliseren en uw bedrijf te beschermen.

Vervanging:

Door goed onderhoud en juist gebruik kan het systeem lange tijd mee, echter beschikt het na verloop van tijd niet over de nieuwste technieken en kan het zijn dat bepaalde onderdelen niet meer verkrijgbaar zijn. Een plotseling defect kan in het laatste geval zorgen voor uitval en brengt de continuïteit in gevaar.

Onderhoud:

U kunt voor uw alarm systeem ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten, voor de verzekeraar is het vaak een verplichte eis om een jaarlijkse controle te laten uitvoeren van uw inbraakalarm.

 

 • Advies op Maat: Op basis van de risicoanalyse bieden we deskundig advies over de meest geschikte inbraakbeveiligingsoplossingen voor uw situatie.
 • Installatie en Onderhoud: We bieden hoogwaardige installatie en onderhoud van beveiligingssystemen inclusief VEB opleverbewijs of certificaat.
 • Overname onderhoud: Ook voor onderhoud van uw bestaande systeem kunt u bij ons terecht voor een zeer concurrerende prijs
 • Merken alarmsystemen :  Risco - Aritech - VanderBilt - Ajax
 • Buiten detectie : Installatie van betrouwbare (Draadloze) buiten detectie.
Ajax touchsceen 2024

VEB erkend beveiligingsbedrijf

RCR Security is aangesloten bij de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven, oftewel het VEB. Als een installatie is opgeleverd, wordt er een kwaliteitsgarantie afgegeven. Dit is een document waaruit blijkt de installatie vakkundig is aangelegd volgens de normen en eisen van de verzekeraars


Toegangscontrole

Of het nu gaat om het beveiligen van uw bedrijf, appartementencomplex, of (vrijstaande) woning , wij bieden geavanceerde systemen die uw toegangsbeheer vereenvoudigen.

Wat is Toegangscontrole?

Toegangscontrole is een essentieel onderdeel van moderne beveiligingstechnologie. Het stelt u in staat om te bepalen wie er toegang heeft tot uw pand, wanneer en onder welke omstandigheden. Met onze toegangscontrole oplossingen kunt u nauwkeurig bepalen wie er binnen mag komen, waar en wanneer.

Voordelen van Toegangscontrole

 • Verbeterde Veiligheid: Met toegangscontrole kunt u ongeautoriseerde toegang tot uw pand voorkomen en de veiligheid van uw medewerkers, bewoners en eigendommen verhogen.
 • Flexibiliteit en Gemak: Beheer eenvoudig toegangsrechten vanaf één centrale locatie, en pas deze snel aan wanneer nodig. Dit biedt flexibiliteit en gemak in het beheer van uw beveiligingssysteem.
 • Rapportage: Houd nauwkeurig bij wie er toegang heeft tot verschillende delen van uw pand en genereer gedetailleerde rapporten voor auditdoeleinden.

Onze Toegangscontrole Oplossingen

 • Toegangsbadges en Sleutelkaarten: Geef medewerkers, bewoners of bezoekers toegang met behulp van elektronische toegangsbadges of sleutelkaarten.
 • Biometrische Identificatie: Verhoog de veiligheid en nauwkeurigheid met biometrische identificatiemethoden zoals vingerafdruk- of gezichtsherkenning.
 • Geavanceerde Integratie: Integreer uw toegangscontrole systeem met andere beveiligings- en automatiseringstechnologieën voor een naadloze werking.