Meldkamer Er zijn geen producten

Meldkamer

RCR Security kan uw alarm systeem of camera aansluiten op de Alarm meldnet meldkamer

De permanent bemande meldkamer, met goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers, waakt dag en nacht over personen en eigendommen en zal bij melding adequaat en doeltreffend te werk gaan.
Bij Alarm Meldnet kiest u voor:

  • Direct persoonlijk contact
  • Klantvriendelijke en professionele dienstverlening
  • Moderne technologieën en systemen

Alarm Meldnet is gecertificeerd door het KIWA NCP (certificaat BORG Particuliere Alarmcentrale) en is toegelaten door het Ministerie van Justitie onder nummer PAC 133.

 

Doormelding via IP of 3G

Als zakelijke ondernemer wil je de risico’s voor je zakelijke bezittingen zoveel mogelijk beperken. Zakelijke bezittingen zijn vaak verzekerd en één van de belangrijkste voorwaarden voor verzekeringen is dat deze bezittingen goed beschermd zijn. Een goed en betrouwbaar alarmsysteem is daarom belangrijk.

Wat is alarm over IP?

Momenteel zijn de meeste alarmsystemen in bedrijfsvestigingen aangesloten op een particuliere alarmcentrale (PAC). Dit gebeurt via een analoge telefoonlijn (PSTN, ISDN of Digiaccess). De komende jaren worden deze analoge netwerken vervangen door IP-netwerken. Je alarmsysteem wordt dan gekoppeld aan het modem van uw internetverbinding. Dit noemen we alarm over IP.

ONZE ALARMSYSTEMEN

Alle alarmsystemen die RCR Security installeert melden door via IP en zijn daarmee voorbereid op de toekomst. Daarnaast kunnen we de meeste alarmsystemen die nog doormelden via de analoge telefonieverbinding eenvoudig ombouwen naar alarm over IP met behulp van een IP converter van bijvoorbeeld Chiron of Alphatronics.

WAAROM OVERSTAPPEN?

De jaarlijkse kosten die KPN communiceert voor doormelding via PSTN/ISDN bedragen gemiddeld € 325,-. Hierbij vindt de alarmaansluiting via een enkelvoudige telefoonverbinding plaats. Met Alarm over IP  heeft u geen jaarlijkse verbindingskosten meer.

HOE WERKT ALARM OVER IP?

1. De inbraakinstallatie maakt een alarm.

2. Via de IP-module komt de melding via het internet of VPN terecht bij de particuliere meldkamer.

3. De particuliere meldkamer verwerkt de melding en schakelt waar nodig de hulpdiensten in.

Neem contact met ons op voor meer informatie of advies