Vanderbilt SPC

VanderBilt SPC inbraakbeveiliging en toegangstechniek


Het SPC systeem beschermt bedrijven en eigendommen tegen inbraak. Het is een veelzijdig en uitgebreid inbraakalarmsysteem met vele alarm management functies. Door cloud diensten, eindgebruikers apps en een speciaal voor SPC ontwikkeld software platform is het SPC inbraakalarmsysteem een van de meest vooruitstrevende alarmsystemen op de Europese markt. SPC biedt een professionele beveiligingsoplossing met een architectuur geschikt voor een groot aantal vereisten, uiteenlopend van volledig bekabelde tot draadloze systemen.

siemens spc app

SPC Connect SPC Connect is de cloud portal voor het SPC inbraakalarmsysteem.

Het biedt real-time status overzichten en een beveiligde verbinding naar SPC inbraakalarmsystemen op locaties met één of meerdere alarmsystemen.

Via deze verbinding is er snel en veilig verbinding te maken met de web interface van het SPC systeem. Hiermee kan via ieder apparaat met een webbrowser, van overal ter wereld, programmering gewijzigd worden, gebruikers beheerd worden en gelogde gebeurtenissen bekeken worden.

SPC Connect wordt gehost op Europese Microsoft Azure servers en maakt gebruik van de meest recente standaarden op gebied van IT security en privacybescherming. Daarnaast biedt Azure een zeer hoge beschikbaarheid, zodat u nagenoeg te allen tijde contact kan leggen met uw inbraakalarmsysteem.

Aanvullend kan SPC Connect verzorgen voor: Automatische back-ups van configuratiebestanden Firmware upgrades van afstand Automatische onderhoudsrapportages Monitoren van alarm transmissiesystemen en tijd synchronisatie In- en uitschakelen van afstand van gebieden of het gehele systeem1 Bekijken van het log met systeem gebeurtenissen Live plattegronden met interactieve iconen Van afstand openen, sluiten en tijdelijk openen van deuren Live weergave van max. 32 camera’s2 Real-time overbruggen en uitstellen van zone ingangen

In geval van alarm kan er een pushbericht, inclusief audio en video voor alarmverificatie, naar de mobiele telefoon verstuurd worden. De SPC Connect app is beschikbaar op de Google Play Store en Apple App Store en beschikt ook over een demo functie.

siemens spc comfort keypad

Naast de cloud service heeft VanderBilt ook een nieuw keypad gelanceerd. Het keypad maakt gebruik van touch key technologie en is één van de dunste keypads met grafisch display op de markt.

Het keypad heeft een moderne en strakke vormgeving en is voorzien van blauwe LED verlichting. Er is ook een uitvoering beschikbaar met een kaartlezer die zowel EM kaarten als Mifare kaarten leest. Verder kan het keypad worden voorzien van een draadloze ontvanger, zodat draadloze componenten eenvoudig aan het systeem kunnen worden toegevoegd. Als het keypad niet wordt gebruikt dooft de verlichting automatisch, hierdoor is het keypad op een witte muur vrijwel onzichtbaar. Er is ook een inbouwbehuizing voor het keypad beschikbaar, hiermee is het keypad volledig in het interieur te integreren.

RCR Security is installatie partner van Vanderbilt inbraak en toegangscontrole systemen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van dit geavanceerde paneel ?

Bel 0573 711 105 of mail : info@rcr.nl