Vanderbilt SPC

In de SPC productlijn heeft Vanderbilt een Cloud service, een vernieuwde app en een nieuw keypad geïntroduceerd.

Met de VanderBilt SPC Connect server is het mogelijk voor de SPC centrales een cloud service op te zetten. Door in te loggen op de server kan de klant via IP verbinding maken met de inbraak centrale.

siemens spc app

De SPC Connect server zorgt voor een snelle en veilige communicatie via IP op basis van 256AES-CBC encryptie. De verbinding kan worden gemaakt via PC of, met de vernieuwde SPC Connect app, via tablet of smartphone. Via de gebruikersinterface kunnen eindgebruikers ook inloggen op de server.

Met de cloud service is ook een vernieuwde interface en een nieuwe versie van de SPC App beschikbaar. De nieuwe app is helemaal geïntegreerd met de nieuwe cloud portal. Zowel de installateur als de eindgebruiker kunnen via PC, tablet en Smartphone inloggen. De nieuwe overzichtelijke interface heeft voor alle gebruikte devices dezelfde look.

SPC Connect laat gebruikers toe locaties centraal te bekijken en bedienen. Zo kunnen zowel de gebruiker als de installateur hun sites beheren en elk systeem dat gekoppeld is aan hun account in- of uitschakelen, de status bekijken, deuren openen en uitgangen sturen. Als er IP camera’s verbonden zijn kunnen ook beelden van de geselecteerde locatie worden bekeken.

siemens spc comfort keypad

Naast de cloud service heeft VanderBilt ook een nieuw keypad gelanceerd. Het keypad maakt gebruik van touch key technologie en is één van de dunste keypads met grafisch display op de markt.

Het keypad heeft een moderne en strakke vormgeving en is voorzien van blauwe LED verlichting. Er is ook een uitvoering beschikbaar met een kaartlezer die zowel EM kaarten als Mifare kaarten leest. Verder kan het keypad worden voorzien van een draadloze ontvanger, zodat draadloze componenten eenvoudig aan het systeem kunnen worden toegevoegd. Als het keypad niet wordt gebruikt dooft de verlichting automatisch, hierdoor is het keypad op een witte muur vrijwel onzichtbaar. Er is ook een inbouwbehuizing voor het keypad beschikbaar, hiermee is het keypad volledig in het interieur te integreren.

RCR Security is installatie partner van Vanderbilt inbraak en toegangscontrole systemen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van dit geavanceerde paneel ?

Bel 0573 711 105 of mail : info@rcr.nl