Ajax alarmsysteem

Ajax volledig draadloos alarmsysteem
Ajax Systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de App en software is dan ook subliem! Het motto van AJAX Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via uw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend.

Ajax Grade 2 Gecertificeerd
Bediening en configuratie via apps voor zowel de gebruiker als de installateur. Draadloze, maar zwaar beveiligde verbindingen tussen de componenten, het systeem, de meldkamer en de smartphone. Het Ajax Alarmsysteem is Grade 2-gecertificeerd . Dat is de succesformule die van AJAX Systems het snelst groeiende merk in de markt voor inbraak- en branddetectie heeft gemaakt.

De oplossing voor moeilijk te bekabelen gebouwen
Ajax detectoren kunnen, dankzij het door AJax eigen ontworpen Jeweler protocol, een afstand overbruggen tot 2000 meter in open veld. Dankzij het Jeweler protocol werk het Ajax systeem niet alleen heel erg snel en stabiel maar gaan de batterijen zelfs tot 5 jaar mee! Door tweeweg communicatie, een ping elke 12 seconden, stelt het Ajax Alarmsysteem u direct op de hoogte van eventuele problemen of gevaren. De communicatie tussen alle detectoren zijn extreem beveiligd en u ontvangt instant een bericht in geval van sabotage of een algemene foutmelding.